Fillies mile 2015Včerejší Fillies Mile (Gr.1, 2 kl., 1600 m, 533.750 liber) viděly novou předběžno favoritku anglických 1000 Guineas 2016. Po skvělém výkonu, jímž o 4 1/2 délky porazila v předchozích 2 startech neporaženou Nathra, se jí stala O'Brienova Minding.


Minding (Galileo), která v předchozím startu zdolala Ballydoyle ve Moyglare Stud Stakes (Gr.1), do dostihu (viz záznam) odskakovala jako favoritka a tuto roli splnila beze zbytku. Pod Ryanem Moorem nastoupila zvenčí a její závěr nedokázala žádná ze soupeřek opětovat.

Nyní společně s Ballydoyle předběžná favoritka příštích 1000 Guineas vedle třídy disponuje i skvělým rodokmenem. Otce Galilea netřeba představovat, matka Lillie Langtry (Danehill Dancer) na dráze získala dvě Gr.1 vítězství (Coronation Stakes a Matron Stakes) a vedle Minding je matkou letopšní vítězky 1000 Guineas Trial Stakes Kissed By Angels, která je pravou sestrou Minding.

Minding je prvním Gr.1 vítězem, kterého dal Galileo s dcerou Danehill Dancera, nicméně toto spojení už dalo celkem 8 blacktype vítězů a dalších 8 koní v blacktype dostizích umístěných.
 







    Valid XHTML and CSS ©2013 Fitmin | code hofmanovi.net