agrofertparkDostihový spolek, a.s., pořadatel pardubických dostihů, zahájil prodej voucherů na permanentky pro sezonu 2014. Pro milovníky dostihů to může být zajímavá inspirace na vánoční dárek.


Vouchery, či chcete-li dárkové certifikáty, bude možné v příštím roce vyměnit za fyzické vstupenky, jejichž prodej bude zahájen společně s dostihovou sezonou. Dostihový spolek nabízí dva typy certifikátů. První z nich je celosezónní, platí tedy na všechny akce pořádané na závodišti Dostihovým spolkem. Cena takového certifikátu je 890,- korun. Druhý certifikát je tzv. kvalifikační. Obsahuje vstupenky na všechny čtyři kvalifikace i samotnou 124. Velkou pardubickou s Českou pojišťovnou. Cena tohoto certifikátu je 450,- korun.

Certifikáty je možné zakoupit přímo na dostihovém závodišti v Pardubicích, nebo prostřednictvím e-mailového kontaktu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Dostihový spolek také zahájil prodej kalendářů na rok 2014 s podtitulem Legendy Velké pardubické steeplechase. Cena tohoto kalendáře je 210,- korun. 







    Valid XHTML and CSS ©2013 Fitmin | code hofmanovi.net