Jockey Club ČR uzavřel se společností Tipsport smlouvu o reklamní prezentaci této společnosti pro rok 2020, uvedl dnes JC v tiskové zprávě, kterou zveřejnil na svých internetových stránkách. "Zařadili jsme se mezi vyspělé dostihové země, které spolupracují se sázkovou společností. V dostihovém sportu se jedná o historicky první typ takové spolupráce. Jsem přesvědčen, bude oboustranně výhodná a přinese dostihům ojedinělou příležitost vstoupit do světa nejvýznamnějších sportů,“ prohlásil prezident Jockey Clubu Josef Bečvář.


Kurzové sázky se kdysi zrodily právě na dostizích a k dostihovém sportu po celém světě neodmyslitelně patří. Z pohledu Tipsportu jde tedy o přirozené a velmi vítané partnerství, které nám dává marketingový a byznysový smysl. Sázení na koně roste v posledních letech na oblibě. Z navázané spolupráce máme upřímnou radost,“ vysvětlil generální ředitel Tipsport Petr Knybel.

Jockey Club České republiky reprezentuje český turf. Jeho jménem jedná se všemi veřejnými a soukromými subjekty ve věcech týkajících se dostihového provozu a chovu anglického plnokrevníka. Zastupuje český turf v zahraničí a je nejvyšší autoritou turfu v České republice

Tipsport je otevřená proklientská komunitní sázkovka, lídr trhu kurzového sázení. V prostředí největší sázkařské komunity umožňuje svým klientům sdílet informace a nacházet inspiraci. Drtivá většina sázek je dnes přijímána online, čemuž odpovídá i bouřlivý technologický rozvoj společnosti. Šíří nabídky, mimořádnou uživatelskou vstřícností i hladinou kurzů se Tipsport už neměří s lokální konkurencí, ale obstojí v celosvětovém srovnání. V mezinárodním holdingu, který působí v České republice a na Slovensku, pracuje 3500 lidí.

zdroj: tisková zpráva

 







    Valid XHTML and CSS ©2013 Fitmin | code hofmanovi.net